Home / Uncategorized / Handicappolitik i Aarhus Kommune

Handicappolitik i Aarhus Kommune

Talebobler

Handicappolitik til debat den 7. november

Høreforeningen er medlem af Danske Handicaporganisationer og opfordrer til at man deltager i dette debatmøde. Tilmelding sker direkte til DH.

Danske Handicaporganisationer inviterer til temamøde om den kommende handicappolitik i Aarhus Kommune og et lille bestyrelsesmøde onsdag den 7. november 2018 klokken 17.00-21.00.

Vi har inviteret flere politikere fra byrådet og spørger dem, hvilke tanker og forventninger de har til den nye handicappolitik. Du vil få lejlighed til at udfordre politikerne på deres synspunkter og fortælle dem, hvad du mener, der er vigtigt at få med i politikken.

Drøftelserne vil blive inddelt i 3-4 temaer. Både tilmeldte og politikere vil på forhånd få temaerne tilsendt.

Alle har mulighed for at deltage, og Høreforeningens medlemmer er velkomne.

Du skal ikke gå sulten hjem. Der vil blive serveret lidt god mad omkring kl. 19.00. Efter maden vil der blive afholdt et lille bestyrelsesmøde, hvor vi bl.a. skal godkende budgettet for 2019.

Tilmelding skal ske senest søndag den 28. oktober 2018 på dh-aarhus@handicap.dk

Mødet foregår på MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, byg. 8, 8000 Aarhus C.