Home / Aktiviteter

Billede høreapparater

Høreteknisk udstyr v/Tonax

Torsdag den 12. marts kl. 19 – 21.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C.

Grundet smittefaren fra coronavirus er mødet aflyst. Der aftales nyt møde senere.

DH tema- og årsmøde den 17. marts kl. 17 – 21

Grundet smittefaren fra coronavirus er årsmødet i DH aflyst.

Bustur til Widex torsdag den 19. marts

Turen desværre aflyst grundet manglende tilslutning.

Påskeværksted – vi klipper og klistrer

Lørdag den 4. april kl. 13 – 16.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C

Påsken er tid for kreative klip og frisk forårpynt. Vi mødes og klippe-klistrer sammen, gerne med børn og børnebørn. Medbring egen saks og lim – og måske modeller til inspiration.

Sanne og Lone sørger for papir og andre materialer.

Der er kaffe/te/drikkevarer med brød for 20 kr. i pausen.

Deltagelse koster 10 kr. pr person til materialerne.

Der er teleslynge som altid og skrivetolkning, som kan fungere rundt i salen med små skærme.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 2. april. Husk at angive antal deltagere.

Høreforeningens historie gennem 100 år

Torsdag den 23. april kl. 19 – 21.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C

Merete Birk Nielsen, HB medlem og bestyrelsesmedlem i Aarhus, har selv været aktiv i Høreforeningen gennem mange år. Hun fortæller historien om foreningens fortid og tilblivelsen af Høreforeningen, som vi kender den i dag. Hvad er der kommet ud af de mange års indsats for hørehæmmede? Store og små begivenheder og succeser i foreningens historie.

Der er teleslynge og skrivetolkning.

Deltagelse gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr.

Kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest 22. april.

Spille-café lørdag den 2. maj kl. 13 – 16.30

Vi mødes i salen på Huset Trøjborg til en hyggelig eftermiddag med samvær omkring brætspil. Medbring gerne dit/dine favoritspil, eller lad dig udfordre til at lære et nyt spil. Vi danner smågrupper omkring spillene.

Der vil være skrivetolke til rådighed med små skærme, og teleslyngen er også tændt til det fælles oplæg.

Kaffepause undervejs, 20 kr. pr. deltager.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest 1. maj.

Sommermøde med fællesspisning torsdag den 18. juni

Som afslutning på forårssæsonen mødes vi på Huset Trøjborg den 18. juni kl. 18.30 – 21.30.

Vi starter med at spise sammen og hygger os i øvrigt med snak og evt. debat om aktuelle emner. Høreforeningen sørger for maden, og du skal blot betale 50 kr. for deltagelse.

Der vil være skrivetolke og teleslynge.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 16. juni.

Alarmer og teleslynger v/Falck og Sicom torsdag den 13.8.

Falck kommer og viser deres muligheder for alarmer for hørehæmmede, og Sicom fortæller om teleslynger primært til private.

Mødet starter kl. 19 og slutter ca. 21.30.

Der er teleslynge og skrivetolkning.

Deltagelse er gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr. Kaffe/te og brød koster 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 11. 8.

Foredrag for pårørende til hørehæmmede lørdag den 5. 9.

Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C,  kl. 14. – ca. 17.

Arrangementet er især rettet mod de pårørende, som her er særligt inviteret, sammen med den hørehæmmede. Det giver mange udfordringer for de nærmeste at leve med en hørehæmmet. Der er brug for både meget viden og tålmodighed, hvis hverdagen skal fungere godt for begge parter, og især forældre til hørehæmmede børn har mange problemstillinger at tage stilling til.

Lokalformand Sanne Lauridsen fortæller om arbejdet i IDA Institute, som er en uafhængig organisation, der på verdensplan arbejder for hørehæmmedes vilkår. Der er mange gode råd for både hørehæmmede og pårørende at hente i deres arbejde.

Oplæg ved Sanne, efterfulgt af debat og erfaringsudveksling.

Deltagelse gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr. Kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 4.9.

pdf-ikonAktivitetsplan 2020

Besøg på Dokk1