Home / Aktiviteter

Julefrokost Høreforeningen Aarhus Lokalafdeling

Julefrokost lørdag den 8. december

Vi mødes på Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C kl. 12.30 til en traditionel julebuffet. Efter spisning hygger vi os med lidt underholdning og en omgang banko med præmier, og dagen slutter med kaffe og knas omkring kl. 16.30.

Mad og kaffe koster 120,- kr., der betales ved ankomsten. Drikkevarer tilkøbes til julevenlige priser.

Der er selvfølgelig teleslynge og skrivetolkning hele eftermiddagen.

Tilmelding til aarhus@hoereforeningen.dk  eller sms til Lisbeth 61397908 senest den 6. december.

Handicappolitik til debat i DH den 24. januar

OBS – mødedato er ændret på dette arrangement.

Høreforeningen er medlem af Danske Handicaporganisationer og opfordrer til at man deltager i dette debatmøde. Tilmelding skal ske direkte til DH på dh-aarhus@handicap.dk

Danske Handicaporganisationer inviterer til temamøde om den kommende handicappolitik i Aarhus Kommune torsdag den 24. januar 2019 klokken 17.00-20.00.

Vi har inviteret flere politikere fra byrådet og spørger dem, hvilke tanker og forventninger de har til den nye handicappolitik. Du vil få lejlighed til at udfordre politikerne på deres synspunkter og fortælle dem, hvad du mener, der er vigtigt at få med i politikken.

Drøftelserne vil blive inddelt i 3-4 temaer. Både tilmeldte og politikere vil på forhånd få temaerne tilsendt.

Alle har mulighed for at deltage, og Høreforeningens medlemmer er velkomne.

Du skal ikke gå sulten hjem. Der vil blive serveret lidt god mad omkring kl. 19.00.

Tilmelding skal ske senest søndag den 13. januar 2019 på dh-aarhus@handicap.dk

Mødet foregår på MarselisborgCentret, P. P. Ørums Gade 11, byg. 8, 8000 Aarhus C.

Besøg på Dokk1