Home / Aktiviteter

Billede høreapparater

Erhvervsaktive hørehæmmede – Vi spiser sammen

Torsdag den 13. februar kl. 18.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C

Tilmelding nødvendig. Henvendelse til Sanne på mail aarhus@hoereforeningen.dk

Widex – Hvad kan et høreapparat?

Lørdag den 7. marts kl. 13 – ca. 16.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C.

Bemærk at arrangementet afholdes i den lille sal med brug af bærbare teleslynger og skrivetolkning.

En repræsentant fra Widex fortæller om teknikken og mulighederne i de moderne høreapparater.

Deltagelse gratis for medlemmer. Gæster betaler 30 kr.

Der er kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 6. marts.

Høreteknisk udstyr v/Tonax

Torsdag den 12. marts kl. 19 – 21.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C.

En repræsentant fra Tonax viser en del af det høretekniske udstyr, som man kan anskaffe til ekstra hjælp, hvis man er høreapparatbruger. Der bliver ikke tid til at gennemgå alle muligheder, da udvalget er meget stort, men det kan give et lille overblik over ‘dimserne’. Kom og bliv lidt klogere på teknikken. Vi prøver at besvare spørgsmål bedst muligt.

Der er skrivetolke og teleslynge i salen.

Deltagelse gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr.

Der er kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 11. marts.

DH tema- og årsmøde den 17. marts kl. 17 – 21

Marselisborg Centret, P. P. Ørums Gade 11, 800 Aarhus C.

Danske Handicaporganisationer inviterer til årsmøde, der indledes med oplæg og debat af den nye direktør Katrine Tang.  Der er fælles spisning kl. 18.30 og årsmøde efterfølgende fra kl. 19.15.

Alle er velkomne, kun bestyrelsens medlemmer har stemmeret ved årsmødet.

Tilmelding skal ske direkte til DH på mail til dh-aarhus@handicap.dk senest den 9. marts.

Bustur til Widex torsdag den 19. marts

Viborg Lokalafdeling arrangerer en fælles bustur med besøg i Handicaporganisationernes Hus og efter frokost en rundvisning på Widex. Deltagelse er mulig for alle medlemmer og koster 250 kr. for bus og forplejning (ikke drikkevarer).

Du skal tilmelde dig inden 1. marts pr. mail til viborg@hoereforeningen.dk  eller sms 6061 0882

Husk at oplyse dine kontaktinfo, så der kan aftales opsamling.

Nedenstående er uddrag fra udsendt program:

Bussen kl. 7.00 starter i Viborg fra P-Pladsen ved Sønæs Gl. Århusvej ( overfor Fakta) og
bussen samler op ved Samkørsels plads Tilst kl. 7.45, Til P-plads ved afkørsel 56 Horsens V kl.
8.10, Til Samkørsels plads ved Grønlandsvej 268 Vejle kl. 8.30 Til P plads ved frakørsel 58
Middelfart kl. 8.45 her holder vi pause hvor vi drikker kaffe og nyder et rundstykke ved bussen
kl. 9.05 Kører vi videre til Pendler plads Odense SØ kl. 9.55 efter sidste opsamling går turen til
vores første besøg på Handicaporganisationernes Hus i Taastrup, hvor vi er kl. 11.15

Kl. 16.00 Begiver vi os hjemad efter lang og begivenhedsrig dag.
Første stop på hjemturen bliver Pendler plads Odense SØ kl. 17.45
herefter sætter vi af der som man kom på, Turen slutter i Viborg kl. ca. 21.00

Vi har mobilt teleslyngeanlæg og skrivetolk med på hele turen, også i bussen hvor der er
få små skærme, så man kan læse alt hvad der bliver fortalt.

Fra Allan Hørmann Laursen, formand i Viborg Lokalafdeling

Påskeværksted – vi klipper og klistrer

Lørdag den 4. april kl. 13 – 16.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C

Påsken er tid for kreative klip og frisk forårpynt. Vi mødes og klippe-klistrer sammen, gerne med børn og børnebørn. Medbring egen saks og lim – og måske modeller til inspiration.

Sanne og Lone sørger for papir og andre materialer.

Der er kaffe/te/drikkevarer med brød for 20 kr. i pausen.

Deltagelse koster 10 kr. pr person til materialerne.

Der er teleslynge som altid og skrivetolkning, som kan fungere rundt i salen med små skærme.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 2. april. Husk at angive antal deltagere.

Høreforeningens historie gennem 100 år

Torsdag den 23. april kl. 19 – 21.30 på Huset Trøjborg, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C

Merete Birk Nielsen, HB medlem og bestyrelsesmedlem i Aarhus, har selv været aktiv i Høreforeningen gennem mange år. Hun fortæller historien om foreningens fortid og tilblivelsen af Høreforeningen, som vi kender den i dag. Hvad er der kommet ud af de mange års indsats for hørehæmmede? Store og små begivenheder og succeser i foreningens historie.

Der er teleslynge og skrivetolkning.

Deltagelse gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr.

Kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest 22. april.

pdf-ikonAktivitetsplan 2020

Besøg på Dokk1