Home / Aktiviteter

Svimmel smiley

Svimmelhed og høretab. Torsdag den 19. januar kl. 19-21.30

Randi Wetke, pensioneret overlæge, fortæller om vores balanceorganer og forskellige typer svimmelhed – og ikke mindst de former for høretab, hvor balancen kan være påvirket.

Pause med kaffe/te og brød 20 kr., gæster 30 kr.

Teleslynge og skrivetolkning.

Folkehuset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C, 1. sal.

Tilmelding senest den 18. januar: mail til aarhus@hoereforeningen.dk eller sms 2257 1261

Sådan håndterer du din tinnitus bedre – med stress- og naturterapi. Også for dig med nedsat hørelse.

Søndag den 29. januar kl. 11.45 – 15.30

Arrangement i samarbejde med Høreforeningen Aarhus Lokalafdeling, Tinnitus-Naturterapi og Stresscenter Dania.

Kom og hør mere om, hvordan du kan håndtere din tinnitus og nedsatte hørelse i dagligdagen.

Mødet ledes af stressterapeut Ingelise Isak og hørekonsulent/naturterapeut Rikke Kristensen.

Deltagelse inklusiv sandwich, kaffe/te 75 kr.

Tilmelding obligatorisk til info@stresscenterdania.dk senest den 20. januar.

Mødet finder sted på Folkehuset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, første sal.

Årsmøde og foredrag. Lørdag den 25. februar kl. 10 – 14

Årsmøde afholdes kl. 10 – ca. 12. Dagsorden iflg. vedtægterne kan læses her fra medio februar. Der er adgang for alle til mødet, og medlemmer har stemmeret.

Frokost efter mødet er gratis for medlemmer.

Efter frokost afholdes et kort hørerelateret foredrag (indholdet endnu ikke fastlagt).

Folkehuset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C, 1. sal

Tilmelding senest den 22. februar: mail aarhus@hoereforeningen.dk eller sms 2257 1261