Home / Aktiviteter

Billede høreapparater

Alle aktiviteter er for tiden aflyst. Nedenstående afventer situationen omkring åbning af Frivillighusene.

Sommermøde med fællesspisning torsdag den 18. juni

Som afslutning på forårssæsonen mødes vi på Huset Trøjborg den 18. juni kl. 18.30 – 21.30.

Vi starter med at spise sammen og hygger os i øvrigt med snak og evt. debat om aktuelle emner. Høreforeningen sørger for maden, og du skal blot betale 50 kr. for deltagelse.

Der vil være skrivetolke og teleslynge.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 16. juni.

Alarmer og teleslynger v/Falck og Sicom torsdag den 13.8.

Falck kommer og viser deres muligheder for alarmer for hørehæmmede, og Sicom fortæller om teleslynger primært til private.

Mødet starter kl. 19 og slutter ca. 21.30.

Der er teleslynge og skrivetolkning.

Deltagelse er gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr. Kaffe/te og brød koster 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 11. 8.

Foredrag for pårørende til hørehæmmede lørdag den 5. 9.

Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C,  kl. 14. – ca. 17.

Arrangementet er især rettet mod de pårørende, som her er særligt inviteret, sammen med den hørehæmmede. Det giver mange udfordringer for de nærmeste at leve med en hørehæmmet. Der er brug for både meget viden og tålmodighed, hvis hverdagen skal fungere godt for begge parter, og især forældre til hørehæmmede børn har mange problemstillinger at tage stilling til.

Lokalformand Sanne Lauridsen fortæller om arbejdet i IDA Institute, som er en uafhængig organisation, der på verdensplan arbejder for hørehæmmedes vilkår. Der er mange gode råd for både hørehæmmede og pårørende at hente i deres arbejde.

Oplæg ved Sanne, efterfulgt af debat og erfaringsudveksling.

Deltagelse gratis for medlemmer, gæster betaler 30 kr. Kaffe/te og brød for 20 kr.

Tilmelding til Lisbeth sms 6139 7908 eller mail Sanne aarhus@hoereforeningen.dk senest den 4.9.

pdf-ikonAktivitetsplan 2020

Besøg på Dokk1