Home / Aktiviteter

Billede af julestjerner

Julebanko – torsdag den 9. december kl. 19 – 21.30

Så skete det desværre igen. Vi afholder bankospil virtuelt i stedet for at udsætte hinanden for mulige smittekilder. Du skal tilmelde dig som altid – se nedenstående – og så modtager du et link, som du skal åbne på dagen. Resten forløber som regel helt gnidningsløst – og med gode præmier.

Forplejningen står du selv for, hyggen må vi hjælpes ad med at skabe.

Tilmelding senest onsdag den 8.12. på mail til aarhus@hoereforeningen.dk eller sms 2257 1261

Du skal også sende din mailadresse til Sanne, hvis du tilmelder dig via sms.

Skrivetolkning på skærmen.

Julefrokost – Lørdag den 18.12. kl. 12 – 15.30

Også her må vi gribe til ændringer. Vi påtænker et virtuelt møde med smagsprøver – du må holde øje med opslaget her for at se, hvad vi finder på. Her er desværre lidt korte frister for øjeblikket.

Nytårskur med galleri – Lørdag den 8. januar 2022 kl. 13.30 – 16

Det er uvist, om vi kan gennemføre det påtænkte program – holde øje med nyt opslag.

Kom til fernisering – og tag kunsten med hjem.

Som tidligere år mødes vi og ønsker hinanden godt nytår, men denne gang har vi et ekstra tilbud til medlemmerne. Troldtekt, der laver akustikplader, har doneret 25 billeder, malet af kunstneren Jens Christian Vestergaard, på akustikplader, som man kan hænge op på væggen for at bedre akustikken.

Da vi ikke har faste lokaler, hvor de kan gøre gavn, har vi besluttet at lade medlemmerne låne et billede til privat brug. Ved nytårskuren er alle billeder sat frem, og vi prøver at få fordelt dem efter ønskerne. Vi har endnu ikke besluttet, hvor længe lånet gælder, men sikkert mindst et år.

Her er en god mulighed for at teste, hvad en bedring i akustikken kan gøre for en høreapparatbruger. Billederne måler 80 x 120 cm eller 120 x 120 cm.

Vi mødes kl. 13 og skåler med hinanden, ser på kunsten og en fordeling blandt medlemmerne.

Næste punkt bliver en kort præsentation af forårets tilbud i lokalafdelingen, og vi slutter med kaffe og brød.

Teleslynge og skrivetolkning.

Tilmelding senest torsdag d. 6. januar 2022 på mail til aarhus@hoereforeningen.dk eller sms 2257 1261

Generelt gælder det:

Hvis du drømmer om at deltage i et arrangement, som du har set omtalt her eller i bladet, så sørg altid for TILMELDING og afvent et svar. På den måde kan vi svare dig, så du ikke risikerer at gå forgæves.

Besøg på Dokk1