Home / Om os / Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Om Høreforeningen Aarhus Lokalafdeling, Nyt fra

Hvad sker der i Aarhus Lokalafdeling

Aarhus den 6. januar 2019

Året blev åbnet med en nytårskur, hvor gæsterne fik lejlighed til at fortælle os, hvad de har brug for, at Høreforeningen gør for dem lokalt. Der kom nogle konkrete forslag på bordet, og det vil hjælpe os til at fylde kalenderen i det kommende år.

Den første lørdag hver måned har vi lokalet på Huset Trøjborg til rådighed hele dagen, og den anden torsdag hver måned har vi lokalet om aftenen. Det giver os gode rammer for aktiviteter og samvær.

Du vil løbende blive informeret via nyhedsbrevet, og ellers kan du her på hjemmesiden følge med på kalenderen. Så vidt muligt er vores aktiviteter også med i bladet Hørelsen, men det kan være lidt vanskeligt at få alt opdateret i forhold til bladets deadline.

Du må også gerne deltage i arrangementer fra andre lokalafdelinger, som du kan finde i oversigten på  www.hoereforeningen.dk

Du er som medlem altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål om hørelse. Vi er ikke fagpersoner, men har en bred vifte af erfaringer og kendskab til høreproblemer, så vi måske kan sende dig videre til de rette instanser.

Husk at både du og vi har glæde af, hvis vi har din (opdaterede) mailadresse, så vi kan skrive til dig, hvis der sker noget nyt af interesse.

Du kan altid skrive til lokalafdelingen på aarhus@hoereforeningen.dk

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

pdf-ikon