Home / Om os / Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Foto Lars Aarø

Hvad sker der i Aarhus Lokalafdeling

Aarhus, torsdag den 2. marts 2023

Vores årsmøde den 25. februar var vel besøgt, og vi fik lejlighed til at fejre vores lokalformand Sanne Lauridsen, som velfortjent er blevet hædret med Frivilligprisen 2023 i Høreforeningen. Lokalbestyrelsen havde indstillet Sanne til prisen, da vi på nært hold oplever, hvordan hun uophørligt kæmper en kamp for at bedre forholdene for hørehæmmede – på alle fronter. Det har hun gjort i mange år, og vi syntes, at det var på tide, at hun fik ekstra tak for sin ildhu. Sanne bruger mange kræfter og tid på at gøre myndigheder og offentlige instanser opmærksom på de hørehæmmedes behov, og medlemmerne nyder ofte godt af konkret hjælp og støtte fra hende. Vi håber, at vi kan nyde godt af hendes indsats i mange år endnu.

Foråret er på vej, og der er nu lagt planer i kalenderen. Se under aktiviteter, hvad vi har at tilbyde.

Høreteamet, der holder til på MarselisborgCentret har fået ny adresse. De er IKKE flyttet, findes i samme bygning, men vejen har fået nyt navn. P. P. Ørums Gade hedder nu Evald Kroghs Gade. Her kan du få hjælp med praktiske problemer omkring dine høreapparater, men du skal bestille tid i forvejen. Find telefonnumre og andet i folderen under ‘Hjælp til dig’.

Som noget nyt har vi oprettet et særligt mobilnummer til betaling af mindre beløb lokalt til vores arrangementer (du kan ikke betale kontingent her). MobilePay 4286EP – det kaldes et foreningsnummer – står i Flemming Thisteds navn. Han modtager beløbet som kasserer, men kan på denne måde undgå sammenblanding med egen konto. Det særlige ved nummeret er de to bogstaver, som erstatter de to sidste cifre, og det er afgørende, at bogstaverne skrives med stort. Skriv også altid dit navn i feltet, så gør det arbejdet en del lettere for kassereren. Fremover vil vi bede om, at man benytter dette nummer, når der skal betales ved vores arrangementer, men selvfølgelig kan man også stadig betale kontant til Flemming eller en anden ved møderne.

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

 

Generel information:

Skrivetolkene gør opmærksom på, at du altid kan medbringe egen iPad til møderne, så vil de sørge for, at du kan læse tolkningen på din egen skærm. På Høreforeningens hjemmeside kan du læse om skrivetolkning, og hvordan du bestiller en skrivetolk til dig selv. Klik på ‘Bestil skrivetolk’, så får du en vejledning.

Når vi fra Lokalafdelingen skal sende besked til kalenderen i bladet Hørelsen, er der en deadline flere uger inden bladet udkommer. Det betyder, at vi ikke altid er i stand til at bringe sidste nyt på tryk. Aflysninger og ændringer vil ikke fremgå af bladet, så man er nødt til at sikre sig via opslag på hjemmesiden her – eller evt. spørge direkte på sms.

Du er  altid velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon, hvis du har brug for vores hjælp. Høreforeningens sekretariat tager også imod henvendelser, både på mail og tlf. På hjemmesiden www.hoereforeningen.dk kan du se, hvilke muligheder der er for kontakt.

Du kan altid skrive til lokalafdelingen på aarhus@hoereforeningen.dk 

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

 

pdf-ikon

Folder om lokalafdelingen og bestyrelsen 2020

Top