Home / Om os / Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Foto Lars Aarø

Hvad sker der i Aarhus Lokalafdeling

Aarhus, mandag den 24. april

 

Vi er glade for at kunne afholde vores arrangementer på Folkehuset Trøjborg. Der er gode lokaleforhold, og der er gode p-forhold mod betaling. Den lille plads foran hoveddøren er kun beregnet til korte ophold i dagtimerne (1 time), og samme gælder området omkring plejehjemmet. Om aftenen kan man holde 3 timer gratis. Kirkegårdsvej er betalingsområde langs vejen, og ellers er der fine forhold i p-huset ved siden af. Indkørsel sker fra Peter Sabroes Gade – lige ved siden af Audiologisk Klinik – og når man har tjekket ind på standeren, er der en trappe/dør i hjørnet tæt på vores indgang. Buslinjerne 17 og 1a holder lige uden for døren.

Når vi er i huset, skal vi holde yderdørene låste. Det forlanges af os, så vi har altid en ‘dørmand’ på i god tid inden mødet og oftest ca. 15 min. efter starten. Hvis du ankommer til en låst dør, kan du ringe til Sannes mobil 22571261. Vi vil fremover sørge for, at der hænger en seddel i døren.

Vores årsmøde den 25. februar var vel besøgt, og vi fik lejlighed til at fejre vores lokalformand Sanne Lauridsen, som velfortjent er blevet hædret med Frivilligprisen 2023 i Høreforeningen. Lokalbestyrelsen havde indstillet Sanne til prisen, da vi på nært hold oplever, hvordan hun uophørligt kæmper en kamp for at bedre forholdene for hørehæmmede – på alle fronter.

Høreteamet, der holder til på MarselisborgCentret har fået ny adresse. De er IKKE flyttet, findes i samme bygning, men vejen har fået nyt navn. P. P. Ørums Gade hedder nu Evald Kroghs Gade. Her kan du få hjælp med praktiske problemer omkring dine høreapparater, men du skal bestille tid i forvejen. Find telefonnumre og andet i folderen under ‘Hjælp til dig’.

Til betaling af mindre beløb lokalt til vores arrangementer (du kan ikke betale kontingent her), bedes du benytte MobilePay 4286EP – det kaldes et foreningsnummer – som står i kasserer Flemming Thisteds navn. Det særlige ved nummeret er de to bogstaver, som erstatter de to sidste cifre, og det er afgørende, at bogstaverne skrives med stort. Skriv også altid dit navn i feltet, så gør det arbejdet en del lettere for kassereren. Selvfølgelig kan man efter aftale også stadig betale kontant til Flemming eller en anden ved møderne.

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

 

Generel information:

Skrivetolkene gør opmærksom på, at du altid kan medbringe egen iPad til møderne, så vil de sørge for, at du kan læse tolkningen på din egen skærm. På Høreforeningens hjemmeside kan du læse om skrivetolkning, og hvordan du bestiller en skrivetolk til dig selv. Klik på ‘Bestil skrivetolk’, så får du en vejledning.

Når vi fra Lokalafdelingen skal sende besked til kalenderen i bladet Hørelsen, er der en deadline flere uger inden bladet udkommer. Det betyder, at vi ikke altid er i stand til at bringe sidste nyt på tryk. Aflysninger og ændringer vil ikke fremgå af bladet, så man er nødt til at sikre sig via opslag på hjemmesiden her – eller evt. spørge direkte på sms.

Du er  altid velkommen til at kontakte os direkte på mail eller telefon, hvis du har brug for vores hjælp. Høreforeningens sekretariat tager også imod henvendelser, både på mail og tlf. På hjemmesiden www.hoereforeningen.dk kan du se, hvilke muligheder der er for kontakt.

Du kan altid skrive til lokalafdelingen på aarhus@hoereforeningen.dk 

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

 

pdf-ikon

Folder om lokalafdelingen og bestyrelsen 2020

Top