Home / Om os / Nyt fra Aarhus Lokalafdeling

Om Høreforeningen Aarhus Lokalafdeling, Nyt fra

Hvad sker der i Aarhus Lokalafdeling

Aarhus den 28. marts 2020

Vi er selvfølgelig også ramt af den udbredte smittefare fra covid-19 virus, så vi har måttet aflyse flere arrangementer. Vi søger så vidt muligt at afvikle dem senere.

Bemærk at Høreteamet på Marselisborgcentret er lukket ned så længe der er corona smittefare. Der er dog kommet en særlig Drive In mulighed. Se under fanen om hørevejledning.

Widex satser foreløbigt på lørdag den 13. juni, hvor der bliver inviteret til møde et andet sted i Aarhus. Det laver vi nyt opslag om, når detaljerne er på plads. Tonax melder sig også klar til at holde et andet møde med os, for at vise deres store udvalg af høreteknisk udstyr.

Nyhedsbrevet vil fortælle modtagerne, når der kommer nyt, og efter behov vil vi evt. udsende en fælles sms. Det er en stor hjælp for os, hvis vi har en mailadresse eller et mobilnummer til dig, så vi altid kan holde dig frisk underrettet.

Vær opmærksom på, at når du tilmelder dig et arrangement via mail eller sms, vil du modtage et svar, så du er sikker på, at den er læst hos os. Hvis ikke vi reagerer, må du prøve igen eller evt. ringe.

NB:

Du er som medlem altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål om hørelse. Vi er ikke fagpersoner, men har en bred vifte af erfaringer og kendskab til høreproblemer, så vi måske kan sende dig videre til de rette instanser.

Du kan altid skrive til lokalafdelingen på aarhus@hoereforeningen.dk

Lisbeth Leicht Thomsen, sekretær

pdf-ikon