Home / Lige nu / Årsmøde

Årsmøde

Sanne årets frivillig 2023

Årsmøde, prisoverrækkelse og kunst.

Lørdag den 25. februar kl. 10 – ca.15

Velkommen til årsmøde i Aarhus Lokalafdeling. Selve årsmødet er åbent for alle uden tilmelding, og det afvikles fra kl. 10 – ca. 11.30. Dagsorden kan læses her: Dagsorden årsmøde 2023

Et særligt punkt tilføjes dagsordenen med overrækkelse af Høreforeningens pris til Årets Frivillig 2023, som denne gang gives til vores lokalformand Sanne Lauridsen for hendes utrættelige arbejde for mennesker med høreproblemer. Kom og vær med til at fejre hende.

Efter prisoverrækkelsen er Høreforeningen vært ved en frokost for medlemmer og inviterede. Det kræver din tilmelding, se nedenstående.

Efter frokost er der to punkter på planen:

Listen over teleslynger i Aarhus er endelig blevet opdateret og præsenteres kort – vi modtager stadig meget gerne kommentarer og kan rette den til.

Vi har for nogle måneder siden fået en helt speciel donation fra firmaet Troldtekt, der laver akustikplader til lofter og vægge. De har foræret os en del billeder/malerier på indrammede akustikplader, der både kan pynte i rummet og virke som støjdæmpning. Kunstneren bag hedder Jens Christian Vestergaard, og billederne kan vi nu forære til medlemmerne. Vi slutter dagen med at bortlodde kunsten, så hvis du har problemer med akustikken i hjemmet er her en spændende mulighed for at bedre den. De største er 120×120 cm, andre 80×120.

Teleslynge og skrivetolkning til hele mødet.

Folkehuset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus C, 1. sal

Tilmelding senest den 22. februar: mail aarhus@hoereforeningen.dk eller sms 2257 1261

Top