Home / Uncategorized / Sejltur

Sejltur

tall-ships-races 750x321

Sejltur i Aarhus Havn lørdag den 3. august

Begge afgange er udsolgt. Vær opmærksom på, at vi starter helt ude i træskibshavnen som annonceret.  Ålekvasen har andre afgange fra beddingen længere inde i havnen, men det gælder ikke vores aftaler. Vi ses ved Fiskerivej 32 – se efter de grønne veste – og husk kaffen.

Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt Lisbeth, sms/ring 6139 7908

Fra den 1. – 4. august er Aarhus Havn vært for Tall Ships Races, så havnen fyldes med store træskibe fra hele verden. Vi har booket Ålekvasen Anna, som er et mindre træskib hjemmehørende i Aarhus, så du kan komme til at se og høre om de store skibe på en guidet sejltur rundt i havnen.

Første afgang fra Træskibshavnen, Fiskerivej 32, er kl. 14 og anden sejlads er kl. 16. Turene er for medlemmer af Høreforeningen og koster 100 kr. pr. person. Vi medbringer halsteleslynger, og der er skrivetolke med på første tur. Hver tur har plads til 12 personer.

Sejladsen varer ca. en time, og vi slutter af med at drikke kaffe sammen ved kajen. Høreforeningen giver brød til din medbragte kaffe/te.